jag måste sluta!!!

Jag blir galen på mig själv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ni förstår troligen inte mig men när jag ser kött och när jag badar så kommer tvångstankarna fram. Jag skulle bada nyss, då fort jag la mig ner kollade jag på rakhyvlen och ville bara slå sönder den för att få tag på rakbladen. Jag försökte kolla upp i taket och blunda men då började jag klia mig så det nästan började blöda. Jag rusade där ifrån och har inte ens tvttat håret eller något alls.jag vill inte ligga i vattnet.
Just nu känns det som om flu/oxetin inte fungerar och saken med att p-pillrena inte funkar riktigt gör inte saken bättre eftersom jag tydligen mår depp av mens och jag orkar inte förlora blod i 4 veckor men nu ska vi sluta skriva om det xD
Nu ska jag lägga mig i sängen och drömma mig bort i en bok jag lånat av en kille.
GOD NATT FOLKET!!

Design av Jasmine you (bilden)
                                 

The bok of a död girl


Andrea, jag kommer alltid älska dig fast om du inte tror det.
Jag vill ha ett hål i huvudet :D wihihihi. R.I.P michelle =)
Upptagen!Sorry guys, i like girls.Hide. Jasmine You, jag vill komma efter er 8D
DIE IN JAPAN =A GOOD THING!
Alla hayar och undviker mig. till och med min kaii ibland. är jag så sjuk? äcklig? ful? missbildad? trög?söndrig? men det är detta liv jag valt så jag ska vara nöjd.
sitter i badkaret ibland med vatten. cuttar mina armar.och skrattar samtidigt. SÅ JÄVLA SJUKT!!
jag har blivit fet som en jävla sumobrottare MÅSTE GÅ NER 3 KG +
Jag saknar Andrea vis min sida.
ska sova och aldrig vakna upp igen. det är min önskning! jag vill hoppa från ett fönster NU !!!!! våga inte hindra mig!Alla män ska ta sig i "pip"!!!!!!!!!!!Det fattas någon vid min sida i sängen.Vem kan det vara?Glömmer nog namnet om jag ej henne får se igen!Det är pga av att hon inte är har som jag mår "vill inte nämna det"
jag vill skjuta mig. hoppa från en bro. hoppar framför en bil eller ett tåg.hänger mig.cuttar upp armar och ben som jag redan gör. JAG BORDE VARA DÖD!! Allt skulle bli bra då ^^
Jag kommer åka in på psyket imorgon 8'D Jag vill dö innan Andrea. Jag vill dö och se allt uppifrån.JÄVLA. fucking. stensuganderövhålsknullande skola. böckerna är min ända vän.
-I WANNA BROKE A NOSE :D
-WHO'S?
-MINE :D
att dö för någon verkar vara ett bra sett.
Jag saknar inte mitt liv men jag saknar andrea.jag är orsaken till allt som händer.Jag gör allt för A.
Jag struntar i min kropp och själ. så länge A finns så är jag nöjd =)
Smärta är bara en annansvaghet som går att bemästra. MORE PAIN!!!!!
JAG ÄR FÖR FAN SJUK!!!
fan.fan.fan.ta.allt.och.alla.alla.borde.försvinna.eller.så.får.jag.försvinna.orkar.inte.mer.jag.hatar.alla.jävla.män.LÅT.MIG.VARA.ERA.JÄVLAR!!!!!!!

uäää! (;___;)

Jag kom precis hem från att ha lämnat min älskade. Jag vet inte vad jag ska göra nu så ni får gärna ge mig lite idéer. funderar på att rita lite eller ladda ner typ 10 filmer. Yeeesss!!!! I morgon är det LOOOOVVVV!!!! Vet ni inte vad lov betyder så är ni idioter xD Lov är ju det bästa som finns! Jag vet inte vad jag ska skriva. Känns som om jag bara skriver om meningslösa saker som är tråkiga. haha. vi skulle jobba till fråga 8 i so förra veckan men jag har över-jobbat lite. hehe. jag är på fråga 12, kapitel 5. haah. xD.Måste typ bädda sängen men pallar inte. aja.
bye~

 

måndag.

Då var det måndag igen .___. inte den roligaste dagen men det blir bara en lektion i skolan, engelska. Det bästa är att om 3 dagar så ska man hämta min älskade.Det blir troligen lite ritning när jag kommer hem sen.
Tänkte ha bakpotatis när Andrea kommer men hon sa att vi ABSOLUT INTE skulle ha potatis när hon kommer för hon tvingades äta potatis i 3 dagar irad, hon slipper få potatis, får göra köttfärsås och spagetti eller pankakor eller något. Vi skulle tydligen baka med för dom bullarna och kakorna jag gjorde är slut ^^' hundarna har käkat upp 8 av varje typ.
Det händer inget kul alls just nu för tiden. måste ta mig i kragen och skriva ut boken om Japan som jag gör på fritiden.
Shun från Vidoll fyller år idag men jag vet inte hur mycket. han vågar väll inte säga hur gammal han är.hihi.
läste en söt sak på Miyavi's twitter ^^ han spelade gitarr med lovelie för några dagar sen. Fast jag tänkte att det var lovelie som spelade xD men aja får sätta fart nu. Mormor kommer snart hem med hundarna efter promenaden och då ska vi äta frukost och sen får man piffa till sig för man kan ju inte gå till skolan och se ut som en zombie x)

baiiii~

<:)

l i t e n    M i y a v i 8D *w* c u t e


Jaha då har man blivit 14 år nu. Det känns ingen skillnad, det är bara siffrorna som ändras men inte jag knappt.
Min present från läraren var MATTEPROV :'( det var inte jette kul. Jag har bakat Tigerkaka och bullar. Moster jenni kommer idag så hon får smaka på dom. om 4 dagar typ så ska man till Mariestad och hämta min älskade :) Jag längtar så mycket så jag snart springer dit själv.haahah. Jag gick på stan med min mamma första gången på ett tag Fick en bok av henne, Den Äldste. Det var rea så jag fick den för 89:- asså en nästan 700 siders bok för 89 spen det är lite! Jag trodde att den skulle kosta typ 150:- x) Jag äääällllsssskkkkarrr Buddapennan jag fick av henne med :) jag fick en skull, två stenar som är formade som hjärtan ena är till Andrea och så fick jag en amulett som jag har runt armen som står för god hälsa,långt liv och en massa sånna saker, tur i kärlek med ^^ men det har jag ju redan 8D
Idag så är jag miyavi galen så jag laddar bara upp miyavi bildet och lussnar på hans låtar hela tiden och kollar på klipp med han.

Mitt blod rinner, Det rinner och rinner och slutar aldrig att rinna~

jag känner mig bokstavligen fail och borde inte leva något mer, jag vill bara bort. Jag orkar inte mer. ag tror fan att tvångstankarna kommer att ta över mig. Jag ska nog inte vara ensam någonstans, inte ens i badet. Nyss när jag badade så bara var jag tvungen att skära mig annars hade dom jag älskar dött imorgon. Jag kände mig helt SJUK! Bara för att inte känna smärtan så tänkte jag på något roligt och då skrattade jag samtidigt som jag skar mig. Det låter så fucking SJUKT! Men det är ju det jag är. SKJUK!
Death to me!!!!! tralalalal~ Death to me! tralalalala~ min nya låt jag kommit på ^^ IM SO FUCKING DEAD! 8D ohja jag mår bra som ni ser 8D

Oyasumi nasai~ nu ska death michelle gå och dö. Nej men Michelle ska gå och lägga sig och drömma om att aldrig vakna igen<3


I realize the screaming pain, Hearing load in my brain. But I'm going straight ahead with the scar

hade lite tråkigt för ett tag sen xD  ohja jag har gjort lite dumma saker, därför har jag armband

Jag är förkyld och har lite feber. vet inte vad jag ska göra. Hero jaejoong fyller 29 år idag.

För någon dag sen ville en kompis att jag skulle följa med dom på en promenad. Det var jag, två av mina kompisar och 3 andra tjejer.Vi gick till en blatte kosk. Dom köpte cigg. På vägen tillbaka till skalan så rökte dom en cigg. 20 minuter innan lektionen började dom på en till JÄVLA SDGJGKDGKJTDHJTJH cigg!!! Vi sprang till skolan när det var 5 minuter kvar men ändå så kom vi 10 minuter försent. På lektionen var jag ganska depp för jag klarar inte av att stressa. Så vi åkte hem efteråt.

En till sak. Idag rök mitt armband av. Orkar inte skämmas och gömma mina ärr. På armarna då. Dom på benen kommer troligen ingen få se. Men det är skälet till att jag inte är med på idrotten. Jag vill inte visa mina ca. 86 ärr efter cut cut. Jag vet att dom kommer att viska och prata om det och det vill jag inte för då kommer dom skrika 'emo' efter mig.Jag har inte mått bra. Det är vad ärren symobiserar.


Vissa klarar inte av när man gnisslar på tallriken med besticken. Gör man det så kastar dom iväg tallriken och blir skit förbannade. Så blir jag ungefär när någon höjer rösten eller pratar högt eller blir arg. Då vill jag bara bokstavligt sätt döda den personen. Men jag håller inne det och då kommer det istället ut som depp eller tårar.
Jag blir även sån när hundarna skäller. Då vill jag bara klämma ihjäl dom eller nått. Men då blir jag arg på mig själv för att jag känner så och då blir der depp eller tårar igen. När jag mår dåligt pallar jag inte att svara i mobilen eller på datan. Pallar inte att vara social. Och då tror säkert  Andrea att jag är sur på henne. Men det är jag värkligen inte! Jag är glad över att jag har henne som stöd men önskar att jag kunde vara öppnare mot henne och berätta hur det ligger till. Men det är som om jag är besviken på mig själv för att jag mår som jag gör och har gjort det jag har gjort och tänker det som jag gör.

Vissa säger att jag ska börja använda knivar igen som jag inte har använt på 4 år ung. Men jag är inte reda för det eller att gå ut på promenad eller gå ut på stan. Jag är  för fan inte redo. Jag säger det till dom men det kommer tydligen inte in genom skallbenet.Säger någon att jag ska börja använda så låter det som "Du ska ta självmord/cutta dig" i mitt huvud. Jag vågar inte ens kolla på en kniv eller vassa saker för att jag har inte riktigt kontroll över mig sjäkv än. Mår man inte 100% Ok! så kan man inte bli frisk på en kvart som han tror. Jag har inte utväcklat mig helt än. Det tar 9 månader för en bebis att utväckla sig. Det kanska tar 9 ÅR för mig att börja 'gå' igen. Man kan ju inte föda ett barn efter en kvart. Det är likadant med mig. Jag kan inte bli 100% återställd på en kvart. Är man sjuk som jag så går det inte. Det får ta sin tid. Går det för snabbt så dalar man ner igen. Jag kommer aldrig bli 100% OK! för är man sjuk så kan deet aldrig försvinna om man mår som jag. Det kan stillas men det kommer alltid tillbaka ibland.

RSS 2.0