don't try to fix me. i'm not broken


Det var ett tag sen jag la in något nu. det har rätt mycket med skolan, mamma och stoffe har varit här och jag har varit så glad över att älskade kommer på onsdag att jag bara har tänkt på henne hela tiden utan att göra något. eller jo, jag låg 2 veckor efter i matten så jag har varit tvungen att plugga. hade prov i fredags. so - historia. och på måndag (imorgon9 är det engelska prov, missade det för någon vecka sen. Fotade lite idag som jag varit död med på ett tag. var på karlssons igår och köpte en present till älskade och tre böcker. två av böckerna är ju så klart om japan och den tredje är om lite andliga saker och så. funderar på att Lovisa ska få göra en ny bakrund och header på min blogg. men jag vet inte vad jag vill ha..får leta lite men iaf ska jag plugga på engelskan idag och duscha. haha. ser snart ut som ett troll i huvudet xD hade hälsokontroll i onsdags. hon klagade lite på min vikt, väger 5 kg för lite, ska väga 50kg. växt 0,5 cm :3 och 3 grader stående i ryggen så den är fortfarande lite sne men när jag sitter så är det 0 =) djuren fäller kosalt mycket nu när det blivit vår. äntligen då slipper man jackan om någon vecka och kjorlarna kommer fram :3 laddar ner dokumentären om massdödandet i Nanking ca 1937. jag har läst boken och den var värd att läsa. massdödandet tycker jag är värre än det i tysklan i andra världskriget meen det är jag det. som ni ser på bilden så har jag kladdat på Ruki 8D

fukking fail

känner mih helt jävla fukking fail,mussbildad och fel. ska ha prov idag men det blir inget. har gjort mig färdig med skolan har läst lite på det men är försent nu. Jag tänkte göra mitt bästa men nu blir det inget.Just nu känner jag att jag inte borde finnas. hatar allt och alla. hundarna är aldrig tysta, det smäller och bankar hela tiden. jag vill ha det  tyst  så man bara kan höra hjärtat slå. men nej då det går inte. jag kan ju inte ens sova om nätterna.dom tjatar på att jag inte försöker med nåtot alls. men jag försöker med allt. försöker även göra mitt bästa genom att äta och le hela dagarna, men nej då det räcker tydligen inte. jag gör ju mitt allt i skolan för att kunna gå bland alla andra, typ 500, som jag inte klarar av att gå blan alla deras ljud och prat men nej då det räcker tydligen inte.jag vill bara flytta från det här skit landet och flytta till japan.JAPAN = A GOOD PLACE TO DIE!!! <3Ju mer jag gör mitt allt och försöker ju mer cuttar jag mg. när jag tänker efter så är det så och även när det så halva vägen till botten.måste göra historian och matten men kommer faila i det med eftersom jag failar i allt.

wow!!!! fucking awsomeness 8D

Bollan tatuerar Stoffe i köket just nu 8D =) ljudet är så härligt *drömmande blick* jag blir sugen bara av att höra ljudet haha xD Jag ritade bilden så hanla har jag gjort (^.^)Y
AWSOMENESS!!! (A)

Älskade kommer 31 mars istället D': neee... jag är glad över att hon kan komma överhuvud taget. Hon ska pierca sig i läppen med 8D AWSOME !!!! 6/5 ska hon göra det. Hon ska stanna till 5/4 ~(*.*)~ *octopus dance* xD
STUDIEDAG IMORGON so fukking AWSOME!!!! 8D KAN INTE LOVISA ANDERSSON, eller vad du nu heter i efternamn, I LULEÅ, eller var du nu bor, LOGGA IN?SNÄLLA?!?!?!? jag vill typ rolla lite...
Har ont i armen och lite i ryggen  och foten.. vad kan det bero på ? hmmm...... dumma saker som jag själv gjort? aa det tror jag på. Måste göra lite i böckerna från skolan. Har ju prov på torstag ett BIIIIGGGG!!! prov! fukking prov ska brännas upp!!!! Nej men det är rätt bra med prov men inte kul. Ligger 2 veckor efter i matten tror jag. hehe xD GO! GO! GO! MICHELLE GO GO!

var hos BUP idag... mamma och stoffe var med me'. .. det hände inget kul.. fick inte ens KAKOR haha xD det får man aldrig.
Just det!!! Mina kakor är uppätna nu så jag får baka nytt D: ska hem till Bollis troligen och tatuera på en melon 8D hahah <3 A LOT OF LOVE TO THE TATTOO GOD <3

BWAY~~~~~~~

3D awsomeness!!!

Ingen skola blir det idag. ska till bup. och imorgon är det studiedag yey...men det blir prov på torsdag D': kommer faila känns det som. mamma kommer förbi oxå oxh då blir det film time. FINAL DESINATION 4 I 3D. 8D värsta awsome.ska göra matte nu, ligger liite efter där.

bway~

why do we live?

mamsen,mamut,mami,mamma,morsan m.m. kommer snart =) stoffe är såklart oxå med xD då får man sluta lyssna på devildriver och sätta på takida eller nått 8D bway~


skola igen bwa T.T

Då var det måndag skola skola idag yey..or not... jo! lite kul ska det bli Sanna är väll i skolan,då kan man va med henne lite.idag blir det rita och musik =) JAG VILL ATT LOVISA SKA LOGGA IN SÅ VI KAN ROLLA!!!!! jag vill att det ska bli v.13 så ÄLSKADE KAN HOPPA NER HIT ^^då kan hon va med i skolan :D haha.Behöver en ny bok för mitt projekt, har ca. 40 sidor kvar. Får åka in i stan och köpa ny bok och ny penna till ritning. Kanska kan strutta ner med mamma och stoffa nån dag och göra det.

警告!ママされます!

mamma kommer idag igen. för att se hur jag mår. har mått piss hela veckan. men jaja bry inte om det. ÖwÖ. kollade på The good The bad The wierd, IGEN 8D. ska kolla på Final destination 3 idag med mamma och stoffe. mamma tänkte komma själv men stoffe vill med busa med mig OwO. hehe. ibland är det inte lätt att vara gillad när man mår dåligt men det hjälper lite. hittade igår bilder på mig när jag ver nyfödd,3år och 10år. min lillebror och jag är dödslika på bilden när jag är 3år. hah han är ju 4år nu så.. aja.. ska lyssna vidare på within pemptation och ta min medicin.

 Bai Bai ~OwO~


nnananananna har tråkigt

kollade på 'the good the bad the wierd' Lee byung hun var med i den filmen. han är en sketa bra skådespelare. och snygg för att vara typ 40 xD men jag har haft tråkigt så jag klottrade på ruki. I ANSIKTET!!!! 8D nananna~nu ska jag lägga mig i sängen, lyssna på judas priest och rita
han har en röst som gör mig lugn, inte tänka på något, och att nästan somna. han är en bra hjälp när Andrea inte är vid mig <3

will the dead take me some day?

är deppelinos idag.. har inget mer att säga.. gjorde mina jävla sår ännu djupare.. men jag får skylla mig  själv det kändes bra och jag fick lite mat. mums! läst yaoi-manga hela dagen.. lyssnar på cassis hela tiden.. mormor är depp med..jag vill inte till skolan mer.. vill dit ändå.. för att kunna jobba i böckerna.. emm....vill bara dö.. jag vill dö.. långsamt..inte ens Aishakisse vill vara vid mig.. hihi.. döpte min kalender till THE BOK OF A DÖD GIRL. det är sååå sant som det bara kan bli..ska till ungdomsmottagningen på onsdag.. ska skaffa nya p-piller som är starkare och utan sockerpiller..iinget kul alls..mosters hund fyller 9år.. grattis till henne..som troligen märks så är jag inte så happy today..


nanananana 8D tvång.. bara en massa tvång

Fick tvångstankar igår så jag cuttade mig på armen och cuttade ett A på benet. Jag skulle inte ha gjort det för nu gör det JÄVLIGT ONT!! Det är svullet ;__; men jag får sylla mig själv. det var ennu ett kontrakt på att jag inte mår bra än. Jag kommer nog se helt förstörd ut i skolan idag när jag kommer. Jag skiter i om någon ser såren och ärren. Nyss hade jag lite morgon-rtåkigt så jag ränkade alla sår och ärr. Jag har ca 33 st som jag cuttat sen är det typ 90 sammanligt.Aja typ 'bråkade' med en person igår men det är inget viktigt för det var mitt eget fel från början .__.

Osaka

Osaka kallas ofta för Japans andra stad, och historiskt var Osaka Japans kommersiella centrum. Osaka har 2,6 miljoner invånare och ligger mitt i storstadsområdet Osaka-Kobe-Kyoto som tillsammans har 18,6 miljoner invånare. Osaka är numera Japans viktigaste och största hamnstad.


Osaka är den stad i Japan som ändrar sitt befolkningsantal mest beroende på tidpunkt på dygnet. Nattetid är där 2,6 miljoner invånare (dvs de som bor där), men på dagen ökar befolkningen till så mycket som 3,7 miljoner! Detta beror givetvis på att Osaka är ett ekonomiskt och kommersiellt centrum som många Japaner pendlar till dagligen.

Näringsliv/Ekonomi

Historiskt har Osaka varit Japans kommersiella centrum, och många företag hade sina huvudkontor i Osaka. Men många företag har flyttat sina huvudkontor till huvudstaden Tokyo istället, speciellt under 1970-talet. Borgmästaren Junichi Seki har startat ett projekt för att förmå japanska och utländska företag att investera och etablera sig i staden.
Det finns dock fortfarande många företag som har sitt huvudkontor i Osaka, och några exempel är Daihatsu, Matsushita, Sanyo, Sharp, Sumitomo, Toyo, Shimano, Mitsubishi och Hitachi Maxell

Osaka: På höger sida är det Umeda, till vänster är Nakanoshima

Sevärdheter


Umeda Sky Building

Umeda Sky Building är inte den högsta byggnaden i Osaka - faktum är att den kommer först på sjunde plats med sina 173 meter. Ändå är Umeda Sky Building ett av stadens mest kända landmärken, och byggnaden är till och med i spelet Sim City 3000. Huset är byggt av Takenaka Corporation och stod färdigt 1993.
Huset består av två torn med 40-våningar, som är sammanbyggda på de två översta våningsplanen.

umeda sky building

Tsutenkaku

Tsutenkaku, Tornet som når upp i himlen är ett 103 meter högt torn som stod färdigbyggt 1956. På samma plats stod ett tidigare torn (byggt 1912), men det revs 1943 för att inte dra blickarna tills sig under andra världskriget.
På 91 meters höjd finns ett utsiktsplan där man kan se Osaka uppifrån. Tornet är nästan helt klätt med neonljus, och har varit sponsrat av Hitachi sedan 1957. På tre av tornets fyra sidor görs sålede reklam för Hitachi medans det på fjärde sidan vanligtvis finns public-service meddelanden.

tsutenkaku

Tenjinbashi-suji shopping arcade

Överallt i Japan finns det gator som man har byggt tak över, som får agera shoppingcenters. I Osaka finns den längsta övertäckta gatan i hela Japan, Tenjinbashi-suji shopping arcade. Tenjinbashi-suji är 2.600 meter lång och rymmer alla typer av affärer.
Andra köpcentrum är t.ex. Den Den Town (bl.a. elektronik och Manga/anime) och Hankyu Sanbangai.

Osakaslottet

Osaka-slottet är ett av Japans mest berömda slott. Det går lätt att ta sig dit via järnvägen (JR West Osaka Loop Line), och slottet är öppet för allmänheten. Speciellt populärt resmål är det vid tidpunkten omkring när körsbärsträden blommar. I närheten finns också bl.a. ett muséum.

osakaslottet

Osaka Aquarium Kaiyukan

Osaka Aquarium Kaiyukan är ett av världens största akvarier, och består av 16 stora tankar (den största innehåller 5.400.000 liter vatten, var i det huserar tre stora valhajar). I tankarna bor vattendjur som normalt bor i Stilla havet.
Till tankarna gick det åt 314 ton akrylglas - 1,5 gånger den årliga produktionen i hela världen. Den största rutan är sex gånger fem meter och 30 cm tjock - och väger omkring 10 ton.
Akvariet ligger ca fem minuters gångväg från en tunnelbanestation.

Tempozan Harbor Village pariserhjul

Pariserhjulet är ett av världens största och har en höjd av 112,5 meter (100 meter i diameter). Pariserhjulet ligger intill Kaiykan-akvariet. En åktur med hjulet tar 17 minuter och då hinner du se en vidunderlig utsikt över Osakabukten med omnejd, t.ex. Ikomabergen, Pearl Bridge över Akashisundets, Kansai International Airport, Rokkobergen m.m.

Sport

Osaka Dome är en stor baseballstadium i Osaka, och är hemmaarena för Orix Buffaloes (som är resultatet av en sammanslagning av Orix Blue Wave och Kintetsu Buffaloes 2005). Från den 1 juli 2006 till 31 mars 2011 heter arenan Kyocera Dome Osaka eftersom företaget Kyocera har köpt namnrättigheterna för arenan under den perioden.
Stadion ligger på gångavstånd från tunnelbanestationen Dome-mae Chiyozaki Station, Taisho järnvägsstation och Kujo tunnelbanestation.
Stadion kan ta drygt 36.000 åskådare.

Nagai Stadium är en stor fotbollsarena som kan ta 50.000 åskådare. Fotbollslaget Cerezo Osaka har Nagai som sin hemmaarena. Några matcher i fotbolls-VM 2007 spelades på den här areanan.


fråge-tant********haha 8D nanananan!


idag nöter jag Miyavi-mama papa 8D <3 love it!!! idag kommer cp BUP hem till mig och ska ställa frågor som vanligt. och för er som inte fattar vad BUP står för : barn- och ungdomspsyk. räcker det inte för fan att socialen var här igår? aja jag ska nöta miyavi idag och mamma kommer hit ikväll för att mormor och frank ska på möte så mamma får vara barnvakt. mammas kille skulle egentligen oxå på möte men han tycker att jag är så cool så han vill skippa mötet och följa mamma till mig och busa 8D hahhhaah dom lär mig en massa hyss haha xD nananan n u ska jag gå. fråge-tanten kommer om två timmar - bye-

http://www.youtube.com/watch?v=9vdgr2jvdUk

RSS 2.0